[icinga-users] Icinga Classic Authentication Issue

Conan Van Staden conan at sonictelecoms.co.za
Tue Nov 10 14:36:01 CET 2015


Hi All

 

I have recently granted another user access in the
/usr/local/icinga/etc/cgi.cfg file.

 

I am able to successfully log in with the relevant username and password but
when clicking on e.g Host Detail, I keep on receiving the following:

 



Any ideas as to what I may be missing?

 

Kind  Regards

Conan van Staden

Network Support

 

Email:   conan at sonicwireless.co.za <mailto:conan at sonicwireless.co.za>   |
Tel:  021 201 0220  |  Fax:  0866 503 691 

5 Aska House, Marconi Road, Montague Gardens, Cape Town, 7405

 

Visit our web:    <http://www.sonicwireless.co.za/> www.sonicwireless.co.za



 



---
This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
https://www.avast.com/antivirus
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.icinga.org/pipermail/icinga-users/attachments/20151110/67c1f859/attachment-0001.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.png
Type: image/png
Size: 13374 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.icinga.org/pipermail/icinga-users/attachments/20151110/67c1f859/attachment-0001.png>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image002.jpg
Type: image/jpeg
Size: 2142 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.icinga.org/pipermail/icinga-users/attachments/20151110/67c1f859/attachment-0001.jpg>


More information about the icinga-users mailing list