[icinga-users] Strange behaviour with multi hierarchy clustering

Vishnudev Karanathmana Sasi vishnu.karanathmana at armedia.com
Mon Nov 23 17:17:39 CET 2015


Thanks Henti for your response. I will wait to hear back from you on Wednesday. I would also like to get the number or id of the bug you logged.

Thanks again,
Vishnu

From: Henti Smith [mailto:henti at geekware.co.za]
Sent: Monday, November 23, 2015 9:24 AM
To: Vishnudev Karanathmana Sasi <vishnu.karanathmana at armedia.com>
Cc: Icinga User's Corner <icinga-users at lists.icinga.org>
Subject: Re: [icinga-users] Strange behaviour with multi hierarchy clustering

Hi Vishnu,

I've not had a fix, but I've also not checked against latest version as our devops has frozen updates due to the problems. Silly I know.

I'm not at the office today or tomorrow, but i'll check again and give feedback.

I did log a bug, but again, I'm not at the office.

I'll update on Wednesday.

H

On Mon, Nov 23, 2015 at 3:24 PM, Vishnudev Karanathmana Sasi <vishnu.karanathmana at armedia.com<mailto:vishnu.karanathmana at armedia.com>> wrote:
Hello Henti,

I face the exact same issue.

Did you find a fix for this? (I am hoping that you got one.)
My problem is explained in http://pastie.org/10575771

Thanks,
Vishnu

From: icinga-users [mailto:icinga-users-bounces at lists.icinga.org<mailto:icinga-users-bounces at lists.icinga.org>] On Behalf Of Henti Smith
Sent: Friday, September 04, 2015 1:40 AM
To: Icinga User's Corner <icinga-users at lists.icinga.org<mailto:icinga-users at lists.icinga.org>>
Subject: Re: [icinga-users] Strange behaviour with multi hierarchy clustering

On Thu, Sep 3, 2015 at 8:39 PM, Michael Friedrich <michael.friedrich at netways.de<mailto:michael.friedrich at netways.de>> wrote:
Am 03.09.2015 um 12:05 schrieb Henti Smith:
After upgrading both Icinga2 servers to 2.3.9 I started connecting the
Master to the Master of Masters (MoM) My configuration is :

  MoM
   |
 Master
   |
 Clients

The dashboard on the Master is working as expected. I have 6 clients
connected, all working.
The Dashboard on the MoM is showing 4 clients as expect with matching
services.
Two clients shows as not connected with log lag in access of 16000
days. All services pending.

As with all problem descriptions, please add the zones and endpoints
configuration from all involved nodes in order to get a clear picture
about your setup.

Hi Michael,

Here is all the zone and endpoint configs for all the stg-* machines in the config. As mentioned they are all working except app01 and db02 which gives the log lag of over 16000 days.

http://pastie.org/10396133

Regards
H




--
--
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.icinga.org/pipermail/icinga-users/attachments/20151123/cafc16dc/attachment.html>


More information about the icinga-users mailing list